Mogelijk misdrijf bij dood man Blitterswijck

zaterdag 4 maart 2017

Blitterswijck - De politie is vrijdagochtend een onderzoek gestart naar de dood van een 50-jarige man uit Blitterswijck. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf, maar de doodsoorzaak is op dit moment nog niet duidelijk.

Rond 9.50 uur kreeg de politie vrijdag de melding van familieleden van de man dat het slachtoffer dood in zijn woning aan de Jan Franssenstraat was aangetroffen. Over de omstandigheden hoe hij is aangetroffen doen verschillende geruchten de ronde. De politie kan hier op dit moment niet meer over melden, omdat dit nog wordt onderzocht.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. In het onderzoek wordt onder andere sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf.Onderzoek in woning

Vrijdagochtend is het politieonderzoek gestart, en dit bestond onder andere uit een buurtonderzoek, maar ook onderzoek in en rondom de woning van het slachtoffer. Ook zaterdag vindt er nog onderzoek plaats bij het huis aan de Jan Franssenstraat. Het gaat hierbij onder andere om forensisch onderzoek (sporenonderzoek).De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Ongeveer 25 rechercheurs en politiemedewerkers onderzoeken de zaak.Getuigenoproep

Mensen met mogelijk informatie over de dood van het slachtoffer of andere informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 09008844 of anoniem via 08007000.

2017035451

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Arcen | 112 alarmeringen Arcen | Goedkoop Tanken in Arcen | Supermarkten in Arcen | Weerbericht Arcen