Onderzoek naar ernstig ongeval tussen voetganger en bus

zondag 19 oktober 2014

Arcen - Naar aanleiding van een aanrijding in de nacht van zaterdag op zondag, tussen een voetganger en een touringcarbus is de politie gestart met een onderzoek. De voetganger ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Een touringcarbus vertrok rond 02.00 uur vanaf een feestlocatie aan deKruisweg, om de passagiers naar huis te brengen. Op de Broekhuizerweg liepenenkele voetgangers, de door de bus werden gepasseerd. Er is daarbij op dezijkanten van de bus geslagen, waarna er een ruit kapot ging. Door nog onbekendeoorzaak is vervolgens een man aangereden en vermoedelijk onder de wielen van hetvoertuig terecht gekomen. Onder andere een traumahelikopter is ingezet voor dehulpverlening van het slachtoffer, die bij de aanrijding ernstig gewond raakte.

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van dit incident, omduidelijkheid te krijgen over de oorzaak. De inzittenden van de bus en dedirecte omstanders worden gehoord. De chauffeur is aangehouden en zal eveneensworden gehoord over het voorval. Uit een blaasproef is vastgesteld dat hij nietonder invloed achter het stuur zat van de touringcarbus. Daarnaast zal ertechnisch onderzoek worden verricht aan het betrokken voertuig.

2014125997

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Arcen | 112 alarmeringen Arcen | Goedkoop Tanken in Arcen | Supermarkten in Arcen | Weerbericht Arcen