Extra vragen na ernstig ongeluk

maandag 19 december 2016

Tienray - Zaterdagochtend raakte een 16-jarige jongen ernstig gewond bij een aanrijding op de Kloosterstraat. De politie wil graag meer informatie over de fiets en mobiele telefoon van het slachtoffer en doet daarom deze getuigenoproep.

De fiets van het slachtoffer stond netjes in het fietsenrek bij het oude winkelpand van de Jan Linders. De politie weet niet of de jongen deze daar zelf heeft achtergelaten of dat dit mogelijk door iemand anders is gedaan. De mobiele telefoon is zaterdagochtend  ingeleverd bij de Jan Linders door iemand die verder onbekend is gebleven. Ook met hem of haar wil de politie heel graag contact hebben om zo erachter te komen waar de telefoon gevonden is.Oproep

Weet u wie de mobiele telefoon zaterdagochtend heeft ingeleverd bij de Jan Linders of was u dit zelf? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Heeft u informatie over het parkeren van de fiets van het slachtoffer in het fietsenrek bij de oude Jan Linders? Heeft u die zaterdagochtend misschien een fiets daar op de grond zien liggen? Bel dan ook met de politie via 0900-8844 of gebruik het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Arcen | 112 alarmeringen Arcen | Goedkoop Tanken in Arcen | Supermarkten in Arcen | Weerbericht Arcen